Póló Fehér-Fekete

001
7.700Ft
Továbbiak hozzáadása
1
Termékadatok

Egyedi és stílusos pólóinkkal kiemelkedhetsz a tömegből, és megmutathatod a világnak, mennyire rajongsz ezért a csodálatos zenéért.

Miért válaszd a Valami Swing Gypsy Swing pólókat?

  1. Minőség: Minden pólónk kézzel lett nyomtatva, így garantáltan egyedi darabokat kapsz, amiket senki más nem viselhet. Pólóink kiváló minőségű anyagból készülnek, hogy hosszú ideig élvezhesd őket.
  2. Stílus: A Valami Swing Gypsy Swing formáció stílusa ikonikus és lenyűgöző. Viselj egy pólót, és részese lehetsz ennek a fantasztikus világnak.
  3. Támogasd a zenekart: A pólók vásárlásával segíthetsz a zenekarnak, hogy továbbra is zenélhessenek és szórakoztathassanak minket.

Vásárold meg most a Valami Swing Gypsy Swing kézzel nyomtatott pólókat, és mutasd meg a világnak, mennyire rajongsz a zenekarért és a swing zenéért!

Legyen a ruhatáradban egy darab a Valami Swing Gypsy Swing póló! Rendelj most, és élvezd a stílus és zene kombinációját minden nap!

A pólót szinte bármilyen ruhadarabbal kombinálhatod.

Elérhető méretek: XS - XXL

Anyag és gondozás:

Anyagösszetétel: 100% pamut

Szín: Fekete-Fehér

Mérettartomány: Laza illeszkedés

Ajánljuk a póló kézi mosását: Használj egyszerű, enyhe mosószert, áztasd be a pólót hideg vízben legalább egy órán keresztül. Az áztatás után finoman dörzsöld meg a különösen szennyezett területeket kézzel, majd alaposan öblítsd le hideg vízzel, mielőtt hagynád, hogy magától száradjon.

Termék mentése későbbre