Póló Fekete-Fehér

002
8.000Ft
Továbbiak hozzáadása
1
Termékadatok

Sosem lehet túl sok pólód, igaz? Egyedi és stílusos pólóinkkal kiemelkedhetsz a tömegből, és megmutathatod a világnak, mennyire rajongsz ezért a csodálatos zenéért. Támogass minket ezzel a 100% pamutból készült pólóval, amely kényelmes egész napos viseletre. Viseld pulóver alatt vagy egyszerűen csak kedvenc farmernadrágoddal a hétköznapi laza stílusért.

Miért válaszd a Valami Swing Gypsy Swing pólónkat?

  1. Minőség: Minden pólónk kézzel készül, így garantáltan egyedi darabokat kapsz, amiket senki más nem viselhet. Pólóink kiváló minőségű anyagból készülnek, hogy hosszú ideig élvezhesd őket.
  2. Stílus: A Valami Swing formáció stílusa ikonikus és lenyűgöző. Viselj egy pólót, és részese lehetsz ennek a fantasztikus világnak.
  3. Támogasd a zenekart: A pólók vásárlásával segíthetsz a zenekarnak, hogy továbbra is zenélhessenek és szórakoztathassanak minket.

Elérhető méretek: XS - XXL

Anyag és gondozás:

Anyagösszetétel: 100% pamut

Szín: Fehér-Fekete

Mérettartomány: Laza illeszkedés

Ajánljuk a póló kézi mosását: Használj egyszerű, enyhe mosószert, áztasd be a pólót hideg vízben legalább egy órán keresztül. Az áztatás után finoman dörzsöld meg a különösen szennyezett területeket kézzel, majd alaposan öblítsd le hideg vízzel, mielőtt hagynád, hogy magától száradjon.

Termék mentése későbbre